Alla inlägg den 31 mars 2008

Av Sofia - 31 mars 2008 23:12


   Eller inte... Orkar verkligen inte någonting just nu...


    Eller inte... ^^ Kan berätta lite om hur dagen har vart.

   Jag höll på att komma försent till jobbet men ändå inte... Om intw jag hade kollat hur jag skulle jobba igår på kvällern så skulle ja ha trott att jag skulle börja klockan 16. Men istället så började jag kockan 8. Sicken jäkla tur.

   Dagen gick faktiskt bra... lite trött men den har inte vart jätte tråkig. har tom stått ut med att stå i köket hala dn! Men det har nästa vart kul. Det har kanppt vart ngn försälljning som helst vilket har vart ett skönt avbrott från helgen. Även fast det var kul i Söndags också då allt flöt på som smort.


   Men iaf. Efter åkte jag in till stan för att kolla lite i affärer.Har missat massa nya att ta igen, men et var inte så mycket kul. Visst Monki var kul, men annars så hittade jag ingenting och tack gode gud för det. Skall inteköpa mer saker.


   På tal om ny köpta grejor. Fixk mitt Ellos paket idag. Två shnygga bädd set, Yoga DVD, shnygg lång ärmad tröja, joggingset plus en klänning/tunika och en jacka som jag ska skicka tillbaka för att de inte var som jag trodde de skulle vara.

   Jackan var i ngt jätte konstigt tyg och passade inte i huvudtaget.


   Tunikan har jag för stora bröst för!!! Sjukt jobbigt. Om jag hör ngn klaga på att ha för små perfekta bröst så kommer jag bli sjuuukt sur. För de har åtminstonde turen att kunna ha en snygg kläning utan att det får en att se tjock ut...

   Visst visst dagens Ilandsproblem men min blogg, mina ord ochjag får tycka vad jag vill...

   Men ändå så skulle jag nog inte vilja förminska de eller operera de än på några tjugi tretti år. Inte förän jag har fått trebarn och de hänger vi knäna... ^^

   Även fast man har tänkt på det så skulle jag nog känna mig ganska konstig om jag gör det. och aldrig i livet att jag skulle ha råd med det och skulle jag ta lån för ngt sådant så skulle det fettsugning eller ngt.

   Folk kanske tycker jag är galen som tönker på ngt sånt men om man har sett min mormor eller min mamma, innan hon opererade magsäcken, så skulle man förstå. Jävla släckt...

   Men istället för att operera mig så måste jag gå och kolla om jag har astma så att jag kanske kan få ngt för det och börja träna på riktigt... Vill JU börja simma. Måste ta tag i allt. Äta nyttigare, börja träna, spara pengar (fast då måste jag skaffa ett till jobb :S) måla om (har äntligen skaffat färg, till luckorna i alla fall!) städa mm.

   Jävla lista...


    Nä detta får enda denna session av pladder...



   -Keep on Älska-



   -Sofia

Av Sofia - 31 mars 2008 06:54


   Go morron!

   Inte lika cheerio som härom dan men ändå jäkligt glad att jag är uppe. Skulle fortfarande ha legat i sängen och legat där tills jobbet skulle ha ringt. Vet inte varför men jag har fått för mig så mycket saker den senaste tiden, och nu det senaste är att jag trodde jag skulle stänga idag, men det skulle jag ju inte! Jag skall öppna!!!

   Behöver seriöst hitta min kalander! Men var fan kan den vara? Eller så får jag köpe en ny. Men jag gillade min gamal plus att jag har lite saker däri som jag behöver :( Visst jag är skit dålig på att leta eftersaker. Lika dålig som jag är bra på att tappa bort. ^^  Men oftast brukar de komma fram till slut!


   Lite trött och grinig men det går över. Gjorde sallad igår ^^ Känner mig jätte stolt att jag äntligen gjorde det!!! :P Har tänkt på att göra det i flera dagar men det har inte blivit av. Men nu äntligen har jag och tänkteta med det till jobbet idag. Ska sluta äta personal mat och börja ta med mig. Köpte ris och fiskbullar i går bara för det!^^

   600 spänn i persoonal mat är inte lika kul längre! Istället för att få åttaoch ett halvt tusen så kunde jag ha ftt runt niotusen istället! men det är den där jävla pommen som ställer till det! plus att vi har världens goaste bröd just nu! God bless the Chili bröd!


   Ätit frukost idag igen! *stolt*  Känns bra, känns bra. Kanske kan fortsätta med det också. Har köpt "riktiga" cornflakes ju så kanske är de. ^^ Har tröttnat lite på Müsli även fast det är sjukt gott också. och mackor tar sådan tid, fast det är sjuuukt gott!


   Nä ska gå och göra i ordning mig nu och sedan dra mig till jobbet! Har inte berättat än om mitt braiga humör jag hade igår men tänkte lägga in ett ltet inlägg där senare!



   -Puss kalas-



   -Sofia

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vad tycker ni om ätstörningar?
 För
 Emot

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards